Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Overzichtstentoonstelling Kunstenaarsvereniging Sint Lucas

vrijdag 4 november - 18:00 tot 21:00

Gratis

De Amsterdamse Kunstenaarsvereniging Sint Lucas nodigt je uit voor de ledententoonstelling in Loods 6 waar je geïnspireerd kunt raken door veelzijdige hedendaagse kunst van veertig kunstenaars.

Charley Toorop, oud-lid van Kunstenaarsvereniging Sint Lucas, schreef ooit dat het karakter van een kunstenaarsvereniging niet door één enkele kunstrichting bepaald moet worden, maar dat de kunstenaars zelf gezamenlijk het karakter van de vereniging bepalen. In deze sfeer van veelzijdigheid nodigt Sint Lucas je uit voor een ledententoonstelling met een kwalitatief sterk en breed scala van artistieke uitingen, variërend van schilderijen tot beeldhouwkunst, van traditionele technieken tot mixed media, van fotografie tot media-installaties. Naast het werk van vaste leden zijn dit jaar ook externe kunstenaars uitgenodigd om deel te nemen in de expositie. De kunstenaars zijn zelf aanwezig bij de expositie om hun werk toe te lichten en je kunt ook rechtstreeks, dus zonder tussenkomst van anderen, je uitverkoren kunstwerk bij hen kopen.

Sint Lucas is een historische kunstenaarsvereniging die al meer dan 140 jaar bestaat. De expositie in Loods 6 is gratis te bezoeken.

Gegevens

Datum:
vrijdag 4 november
Tijd:
18:00 tot 21:00
Kosten:
Gratis
Activiteiten Categorie:

Locatie

Loods 6
KNSM-laan 143 1019 LB

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden.

.