Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

Paarse vrijdag | GOOD BOY | Jürgen Theuns en Valentijn Banga

vrijdag 10 december - 20:30 tot 21:30

€16

Paarse Vrijdag is een dag waarop scholieren en studenten solidariteit tonen naar de LHBTIQAP+ community door paars te dragen. In Nederland wordt de dag sinds 2010 ieder jaar op de tweede vrijdag van december gehouden. Doe mee en trek paars aan naar de voorstelling!

Op paarse vrijdag spelen Jürgen Theuns en Valentijn Banga GOOD BOY in Plein Theater.
GOOD BOY is een hedendaags coming of age verhaal, dat als doel heeft invoelbaar te maken hoe het is om ‘anders’ te zijn. De voorstelling is tegelijkertijd een hart onder de riem voor hen die dat zijn en een steun in de rug voor hen die voor deze mensen op willen komen.

Een puber uit Brabant ontdekt dat iedereen anders is dan hij, vooral zijn familie. Hij vecht voor zijn vrijheid. Een verliefdheid op zijn veertigste leidt tot een tweede puberteit en dwingt hem tot activisme. Een persoonlijk verhaal over seks, liefde en echtheid: Jürgen geeft zich bloot.

Gegevens

Datum:
vrijdag 10 december
Tijd:
20:30 tot 21:30
Kosten:
€16

Locatie

Plein Theater
Sajetplein 39 1090 AB
Site:
plein-theater.nl

Wij doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Door maatregelen in verband met corona kunnen activiteiten worden aangepast of geannuleerd. Wijzigingen voorbehouden.

.