Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

PDZ in gesprek met | Claudia Zuiderwijk

woensdag 13 januari - 18:30

Vrijwillige bijdrage

Een nieuwe tram naar Amstelveen, groene stroom voor bussen, trams en metro’s en straks elektrische veren op het IJ en Noordzeekanaal. Er wordt gesproken over nieuwe verbindingen zoals een metro naar Schiphol en de sluiting van de kleine ring. Tegelijkertijd heeft COVID-19 grote impact op de dienstregeling en moet het GVB de reizen met het OV actief ontmoedigen. Er wacht de nieuwe GVB-algemeen-directeur Claudia Zuiderwijk dus een grote taak. Wat zijn haar ambities voor de toekomst van het Amsterdamse openbaar vervoer? Hoe houden we onze stad bereikbaar en het OV toegankelijk? Dat en meer bespreken we in dit kennismakingsgesprek met Claudia Zuiderwijk.

LIVECAST

In verband met de aanbevelingen door het RIVM betreffende het coronavirus, zendt Pakhuis de Zwijger nu dagelijks online programma’s uit waarbij je live en gratis kunt meekijken via de LIVECAST of zelfs mee kunt praten via de Zoom webinar. Reserveer snel en kijk/praat mee via de onderstaande gele buttons.

Praat mee via ZoomBekijk de LIVECAST

Gegevens

Datum:
woensdag 13 januari
Tijd:
18:30
Kosten:
Vrijwillige bijdrage
Activiteiten Categorie:

Wij doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Door maatregelen in verband met corona kunnen activiteiten worden aangepast of geannuleerd. Wijzigingen voorbehouden.

.