Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Pending Xenophora

zaterdag 9 juli - 17:30

Deze zomer betrekt Mari Bastashevski samen met een groep tuinslakken onze Sluisdeurenloods. Hier zal Bastashevski werken aan Pending Xenophora: een meerlagig, mixed reality universum waar mensen en slakken nader tot elkaar kunnen kruipen in een opblaasbare installatie.

Op vrijdag 8 juli start de residency met een feestelijke kick-off en een presentatie door Mari Bastashevski. Door middel van ontwerpend onderzoek zal Bastashevski, vanaf zaterdag 9 juli, werken aan Pending Xenophora in de Sluisdeurenloods. Loop binnen of boek een Meet a Maker–gesprek om het proces en de ontwikkeling van de installatie te volgen. Aan het eind van de zomer zal het uiteindelijke werk te zien zijn.

Eind augustus sluiten we de werkperiode samen met Mari Bastashevski af. Dit doen we met een avond rondom de ethiek van het gebruik van dieren in de kunst op donderdag 25 augustus – deze zomer hebben wij duiven, tweehonderd meervallen en een groep tuinslakken op de Biotoop. Zaterdag 27 augustus proosten we op het werk tijdens de finissage.

Gegevens

Datum:
zaterdag 9 juli
Tijd:
17:30
Activiteiten Categorie:

Locatie

Mediamatic
Dijksgracht 6
Site:
www.mediamatic.net

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden.

.