Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Pittige Mosterd | Alma Mathijsen

maandag 29 november - 20:00

Gratis

In Pittige Mosterd krijgen creatieven, (levens)kunstenaars en andere cultureel ingestelden uit de Oostelijke Eilanden een kijkje in het werk en leven, de dromen en ambities van een bekende buurtgenoot. Na het eerste succesvolle seizoen dit jaar met Hans Aarsman, Liebeth van der Pol, Anet Wilgenhof, Eric van Eerdenburg en Alma Mathijsen.

Deze avond een kijkje in het werk en leven, de dromen en ambities van kunstenaar, artdirector en initator van Museum Perron Oost Alma Mathijsen. Onze ontwapenende gastvrouw Maureen Kamphuis ontlokt haar ontboezemingen over successen en leerzame mislukkingen. Hoe vond ze inspiratie voor haar boeken? Hoe gaat ze om met de deadlines van haar columns? Heeft zij altijd schrijfster willen willen worden en welke rol speelt haar moeder bij die keuze? Kortom, wat is haar geheime recept? Wie weet werkt het voor jou ook. Beleef het mee en laat zo je eigen inspiratie tot bloei komen!

Wil je zeker zijn van een plek? Meld je aan via [email protected]

Gegevens

Datum:
maandag 29 november
Tijd:
20:00
Kosten:
Gratis
Activiteiten Categorieën:
, ,

Locatie

De Nieuwe KHL
Oostelijke Handelskade 44A

Wij doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Door maatregelen in verband met corona kunnen activiteiten worden aangepast of geannuleerd. Wijzigingen voorbehouden.

.