Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

Pittige mosterd | Anet Wilgenhof

maandag 27 september - 20:00

Gratis

In Pittige Mosterd krijgen creatieven, (levens)kunstenaars en andere cultureel ingestelden uit de Oostelijke Eilanden een kijkje in het werk en leven, de dromen en ambities van een bekende buurtgenoot. Na het eerste succesvolle seizoen dit jaar met Hans Aarsman, Liebeth van der Pol, Anet Wilgenhof, Eric van Eerdenburg en Alma Mathijssen.

Deze avond een kijkje in het werk en leven, de dromen en ambities van kunstenaar, artdirector en initator van Museum Perron Oost Anet Wilgenhof. Onze ontwapenende gastvrouw Maureen Kamphuis  ontlokt haar ontboezemingen over successen en leerzame mislukkingen. Hoe vond zij inspiratie voor haar betaalde opdrachten? En voor haar vrije werk? Zit daar verschil in? En waarom moest Museum Perron Oost er komen en hoe kreeg ze dat voor elkaar? Kortom, wat is haar geheime recept? Wie weet werkt het voor jou ook. Beleef het mee en laat zo je eigen inspiratie tot bloei komen.

Er zal mogelijk nog een capaciteitsbeperking zijn.
Wil je zeker zijn van een plek? Meld je aan via mail: [email protected]

Gegevens

Datum:
maandag 27 september
Tijd:
20:00
Kosten:
Gratis
Activiteiten Categorieën:
,

Locatie

De Nieuwe KHL
Oostelijke Handelskade 44A

Wij doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Door maatregelen in verband met corona kunnen activiteiten worden aangepast of geannuleerd. Wijzigingen voorbehouden.

.