Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

Pittige Mosterd | Eric van Eerdenburg

maandag 1 november - 20:00

In Pittige Mosterd krijgen creatieven, (levens)kunstenaars en andere cultureel ingestelden uit de Oostelijke Eilanden een kijkje in het werk en leven, de dromen en ambities van een bekende buurtgenoot. Na het eerste succesvolle seizoen dit jaar met Hans Aarsman, Liebeth van der Pol, Anet Wilgenhof, Eric van Eerdenburg en Alma Mathijssen.

Deze avond een kijkje in het werk en leven, de dromen en ambities van Lowlands festivaldirecteur Eric van Eerdenburg. Onze ontwapenende gastvrouw Maureen Kamphuis ontlokt hem ontboezemingen over successen en leerzame mislukkingen. Hoe vond hij ieder jaar weer de inspiratie voor het leukste festival van Nederland? Hoe blijf je positief na twee coronajaren? Kortom, wat is zijn geheime recept? Wie weet werkt het voor jou ook. Beleef het mee en laat zo je eigen inspiratie tot bloei komen!

Gegevens

Datum:
maandag 1 november
Tijd:
20:00
Activiteiten Categorieën:
,

Locatie

De Nieuwe KHL
Oostelijke Handelskade 44A

Wij doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Door maatregelen in verband met corona kunnen activiteiten worden aangepast of geannuleerd. Wijzigingen voorbehouden.

.