Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Pittige mosterd | Hans Aarsman

maandag 28 juni - 20:00 tot 22:00

In culturele talkshow Pittige Mosterd krijgen creatieven, (levens)kunstenaars en andere cultureel ingestelden uit het Oostelijk Havengebied een kijkje in het werk en leven, de dromen en ambities van een bekende buurtgenoot. Na het eerste succesvolle seizoen dit jaar met Hans Aarsman, Liebeth van der Pol, Anet Wilgenhof, Eric van Eerdenburg en Alma Mathijssen.

Deze keer een kijkje in het werk en leven, de dromen en ambities van fotograaf, foto-detective en auteur Hans Aarsman.
Onze ontwapenende gastvrouw Maureen Kamphuis ontlokt hem ontboezemingen over successen en leerzame mislukkingen. Hoe vond hij inspiratie voor zijn boek Aarsmans Amsterdam en zijn theatershow dokter Aarsman en zijn wekelijkse rubriek in de Volkskrant De Aarsman Collectie? En hoe ondersteunt hij de politie door foto’s te analyseren? Kortom, wat is zijn geheime recept? Wie weet werkt het voor jou ook. Beleef het mee en laat zo je eigen inspiratie tot bloei komen!

Vrije inloop, wel verplchte aanmelding.
We zitten vol! Misschien komt er nog extra capaciteit beschikbaar. Wil je op de wachtlijst? Meld je aan via mail: [email protected]

Gegevens

Datum:
maandag 28 juni
Tijd:
20:00 tot 22:00

Locatie

De Nieuwe KHL
Oostelijke Handelskade 44A

Wij doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Door maatregelen in verband met corona kunnen activiteiten worden aangepast of geannuleerd. Wijzigingen voorbehouden.

.