Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

Pittige mosterd | Lavinia Meijer

donderdag 17 november - 20:00

Gratis

Harpiste Lavinia Meijer Meijer verbindt muziek met haar persoonlijke ervaringen en ontdekkingen. Hoe dat klinkt? Betoverend. Dat laat ze horen met haar Philip Glass-bewerking voor harp. Een kijkje in haar keuken.

In Pittige Mosterd krijgen creatieven, (levens)kunstenaars en andere cultureel ingestelden uit de Oostelijke Eilanden een kijkje in het werk en leven, de dromen en ambities van een bekende buurtgenoot.

Lavinia’s jeugd in het kort
Ze werd geboren in Zuid-Korea. Toen ze twee was werd ze geadopteerd en sindsdien woont ze in Nederland. Lavinia was wat je noemt een ‘voorlijk’ meisje: ze leerde harp spelen toen ze 9 jaar was en al snel betoverde ze haar luisteraars; als zij speelde ging iets mystieks door de zaal. Ze slaagde dan ook cum laude aan het Utrechts Conservatorium en het Conservatorium van Amsterdam.

Veel mensen kennen de harp alleen als achtergrondinstrument, als een romantische melodie of een kabbelend beekje. Het is haar missie om deze vooroordelen weg te nemen en mensen te doen verbazen met haar muziek. En dat lukt uitstekend. Door haar interpretaties, haar eigen composities en door samenwerking met grootheden uit andere disciplines, zoals Michiel Borstlap, Abdelkader Benali, Philip Glass of Iggy Pop.

Gratis inloop. Wil je zeker zijn van een plek? Meld je aan via mail: inf[email protected]

Gegevens

Datum:
donderdag 17 november
Tijd:
20:00
Kosten:
Gratis
Activiteiten Categorieën:
,

Locatie

De Nieuwe KHL
Oostelijke Handelskade 44A

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden.

.