Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Pittige Mosterd | Liesbeth van der Pol

maandag 6 september - 20:00

Gratis

In Pittige Mosterd krijgen creatieven, (levens)kunstenaars en andere cultureel ingestelden uit de Oostelijke Eilanden een kijkje in het werk en leven, de dromen en ambities van een bekende buurtgenoot. Na het eerste succesvolle seizoen dit jaar met Hans Aarsman, Liebeth van der Pol, Anet Wilgenhof, Eric van Eerdenburg en Alma Mathijssen.

Deze avond een kijkje in het werk en leven, de dromen en ambities van architect, docent en voormalig Rijksbouwmeester Liesbeth van der Pol. Onze ontwapenende gastvrouw Maureen Kamphuis ontlokt haar ontboezemingen over successen en leerzame mislukkingen. Hoe vond ze inspiratie voor haar ontwerpen en haar colleges, hoe kijkt ze terug op haar periode als coördinerend architect van het Rijksmuseum, en van de renovatie van het Binnenhof-complex? Kortom, wat is haar geheime recept? Wie weet werkt het voor jou ook. Beleef het mee en laat zo je eigen inspiratie tot bloei komen!

Er is helaas nog steeds een capaciteitsbeperking. Wil je zeker zijn van een plek? Meld je aan via mail: [email protected]

Gegevens

Datum:
maandag 6 september
Tijd:
20:00
Kosten:
Gratis
Activiteiten Categorieën:
,

Locatie

De Nieuwe KHL
Oostelijke Handelskade 44A

Wij doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Door maatregelen in verband met corona kunnen activiteiten worden aangepast of geannuleerd. Wijzigingen voorbehouden.

.