Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Polyamorie, de liefde is meer dan voor één. Amsterdam Talks Sex in het Plein Theater

donderdag 21 september om 20:30

Het is weer zover; een nieuwe editie van Amsterdam Talks Sex in het Plein Theater. Met deze keer het onderwerp ‘polyamorie’. Voor velen een taboo, voor anderen een levenswijze. In ‘Polyamorie, de liefde is meer dan voor één’ gaan we in gesprek met polyamoreuze mensen over hun relaties, hun ervaringen en hun visie op liefde.

Wat is polyamorie precies? Wat zijn de voor- en nadelen? Hoe gaan polyamoristen om met jaloezie en andere uitdagingen? Waarom is polyamorie anders dan het hebben van een open relatie?

In deze talkshow leren we de antwoorden op deze vragen, krijgen we een uniek kijkje in de wereld van de polyamorie en meer.
Onze gasten zijn Louie (die/hij) en Manon (zij/haar), die samen de mogelijkheden van een polyamoreuze relatie onderzoeken en hierover de podcast PolyMoly! maken. In Amsterdam Talks Sex zullen zij met ons hun ervaringen delen. En we praten met relatiecoach Eline Bruinenberg (Tautan Coaching). Zij specialiseert zich in deze vorm van non-monogamie.

De Romeinse filosoof Cicero zei ooit: “Als ik een zaak niet begrijp, is dat geen reden om te zeggen dat zij verkeerd is, het is veeleer een bewijs van mijn onwetendheid”.

€ 13,00 | Student/ CJP: € 11,00 | Stadspas groene stip: € 4,50 | Vrije toegang voor leden van We Are Public | Tickets zijn inclusief een welkomstdrankje.

Gegevens

Datum:
donderdag 21 september
Tijd:
20:30
Activiteiten Categorieën:
,

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden.