Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

Pop | Sandra van Nieuwland

zondag 28 november - 20:00

€21,00

Sandra van Nieuwland verkreeg nationale bekendheid in 2012 door haar deelname aan het televisieprogramma The Voice of Holland. Ze scoorde grote hits met onder andere ‘More’ en ‘Keep Your Head Up’. Vrij snel na haar succes in The Voice verscheen het debuutalbum ‘And More’, dat 7 weken op nummer 1 in de Album Top 100 stond en een platina status bereikte.

Na uitbrengen van nog twee albums, het winnen van een Edison en een periode van rust kwam Sandra terug met het album ‘Human Alien’, een sterke popplaat met persoonlijke nummers over wat identiteit is, wat echt is en wat niet, de illusies van het leven. Er volgde een theatertour met 25 shows door het hele land. Nu is Sandra klaar om terug te keren naar de Nederlandse poppodia, dit ter ere van haar nieuwe single ‘Little One’, een klein en gevoelig nummer. Net als op haar laatste album is dit nummer persoonlijk en heeft het een moderne elektronische feel.

Gegevens

Datum:
zondag 28 november
Tijd:
20:00
Kosten:
€21,00
Activiteiten Categorieën:
,

Locatie

Q-Factory
Atlantisplein 1 1093 NE
Site:
q-factory-amsterdam.nl

Wij doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Door maatregelen in verband met corona kunnen activiteiten worden aangepast of geannuleerd. Wijzigingen voorbehouden.

.