Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Poppentheater Woeste Willem

zondag 20 september - 11:00

€7,50

De voorstelling Het verhaal van Woeste Willem hoef ik niet meer te vertellen. Deze zeerover is wereldberoemd. Hoewel hij nu de dieren verjaagt om zijn rust te bewaren. Toch is ook deze wilde fantast niet opgewassen tegen de liefde van het jongetje Frank. Ze geven elkaar graag cadeautjes Willem heeft geweldige verhalen, en of ze echt gebeurd zijn maakt niet uit. Toch is het Frank, die Willem meeneemt op een groot avontuur! Het decor is een prachtige hutkoffer met alle attributen uit het boek en misschien nog wel wat meer. De voorstelling Woeste Willem is 25 minuten plezier, spanning en avontuur en kinderen vanaf 3 jaar.

Rik Rikken speelt al meer dan dertig jaar theater voor kinderen. Soms energiek, dan weer romantisch maar altijd origineel zoekt hij samen met zijn publiek naar het mooiste avontuur. ‘Ik hou van Woeste Willem! Het verhaal is mooi en met veel lagen van liefde, alleen zijn, verzinnen en over je grenzen durven gaan. En als ik zou mogen kiezen weet ik het nog niet zo net wie ik zou willen zijn. Daarom speel ik ze maar allebei. Met een gedicht, een lied, poppen en mooie invallen.’

Bij deze voorstelling zijn veel zitplaatsen voor kinderen, maar er kunnen maar 15 volwassenen mee naar binnen. Voor de volwassenen zijn 15 stoelen beschikbaar, kinderen kunnen op kussen vooraan of bij de ouder op schoot zitten. Per gezin maximaal een volwassene.

Gegevens

Datum:
zondag 20 september
Tijd:
11:00
Kosten:
€7,50
Activiteiten Categorieën:
, ,

Locatie

Theater Vrijburcht
Jan Olphert Vaillantlaan 143 1096 XZ
Website:
www.theatervrijburcht.nl
  • Wij doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden