Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Praktijkopleiding Vertrouwenspersoon. Bij Educatief Centrum Oost

maandag 25 september om 09:30

Gratis

In het opleidingstraject leer je hoe je andere mensen kan ondersteunen – maar anderen helpen begint altijd bij jezelf! Wil je bijvoorbeeld beter je grenzen aan leren geven? Wil je graag leren hoe je écht luistert naar een ander? Of wil je leren samenwerken met formele hulporganisaties, als dat nodig is?

Samen Vooruit biedt jou i.s.m de Vrijwilligersacademie kosteloos een opleiding en ondersteuning om vertrouwenspersoon te worden. De opleiding is voor mensen die graag anderen helpen in hun wijk. Je hoeft nog geen ervaring te hebben met vrijwilligerswerk.

Als vertrouwenspersoon bied je een luisterend oor en sta je naast de persoon die hulp nodig heeft. Je ondersteunt de Amsterdammer en begeleidt hem/haar naar een hulpinstantie, als dat nodig is.

Tijdens de opleiding werk je in een groep aan een persoonlijk ontwikkelingsplan en word je ondersteund bij jouw wensen en plannen voor de toekomst. Er is veel ruimte om binnen de groep van elkaar te leren, samen te werken, en ervaring met elkaar uit te wisselen.
Wil je je aanmelden? Of wil je eerst meer informatie? Stuur een mailtje naar [email protected].
Na aanmelding volgt een kennismakingsgesprek.

Gegevens

Datum:
maandag 25 september
Tijd:
09:30
Kosten:
Gratis
Activiteiten Categorieën:
,

Locatie

Educatief Centrum Oost
Fahrenheitstraat 99 1097 SC + Google Maps

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden.