Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Proefles Theaterklas 3 jeugdtheaterschooltij

woensdag 16 september - 16:00

Gratis

In Theaterklas 3 worden de leerlingen getransformeerd tot echte acteurs en theatermakers. Je gaat op ontdekkingsreis langs je eigen fantasieën, verhalen en ideeën en leert hoe je deze tot leven kunt brengen op het toneel. De vakdocenten geven je de middelen die je nodig hebt om dit te bereiken, waardoor presentaties en voorstellingen altijd beginnen vanuit de leerlingen!

Van september tot december werken we aan de vaardigheden van het toneelspelen. Je leert te transformeren, timen, hoe je kunt abstraheren, het ontwikkelen van scènes in verschillende speelstijlen en hoe je werkt en maakt vanuit improvisatie. Al deze skills doen ook een beroep op je creativiteit en probleemoplossend vermogen.
Van januari tot juni duik je als een echte acteur teksten in en leer je te onthouden hoe en wanneer je het podium markeert tijdens een scène (mise-en-scène). Met deze vaardigheden zetten we samen een spetterende voorstelling neer in het theater.

Leerlingen kunnen de theaterklas twee achtereenvolgende jaren volgen. Je wordt naar leeftijd en ervaring ingedeeld. Ieder schooljaar wordt er een andere leerlijn/lesaanbod behandeld.

Gegevens

Datum:
woensdag 16 september
Tijd:
16:00
Kosten:
Gratis
Activiteiten Categorieën:
,

Locatie

Jeugdtheaterschool TIJ
Ed Pelsterpark 8 1087 EJ
  • Wij doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden