Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

QPFA 2023 #17 | The Paper Ensemble. In Plein Theater

dinsdag 28 maart - 20:00

€17,50

Musici laten papier zingen. The Paper Ensemble is een van de uniekere muziekgroepen die Nederland rijk is. The Paper Ensemble is opgericht door Jochem van Tol en ontwikkeld in samenwerking met Ibelisse Guardia Ferragutti. Ze bedachten een reeks sculpturale papieren instrumenten die voortkomen uit een onderzoek naar geluid, luisteren en compositie. In de geest van de Japanse Zen roept het ensemble de magie van een stil materiaal op en vergroot het op een poëtische en ontroerende manier.

Tijdens het Queering Puppets Festival Amsterdam speelt The Paper Ensemble een deel van hun nieuwe stuk #17 waarin ze een ontmoeting aangaan met twee slagwerkers Frank Rosaly en Paul Koek. Samen met hen verkennen ze de ruimte van geluid in een nieuwe speelstijl geïnspireerd op de vormtaal van Japanse tuinen. Een vormtaal die de menselijke maat loslaat en terugkeert naar wereldse vormen en geluiden. De afgelopen jaren reisde en speelde The Paper Ensemble veelvuldig in Japan waar ze deze vormtaal van Japanse tuinen en tuinieren onderzochten en vertaalden naar hun muzikale werk. The Paper Ensemble bestaat uit Jochem van Tol, Ibelisse Guardia Ferragutti, Mei Yi Lee en Klara Alexova.

€ 17.50 / Regulier: €17.50 | CJP/ Student: €15.50 | Kunst(vak)student: €13.50 | Stadspas groene stip: €4.50 | Inclusief welkomstdrankje.

Gegevens

Datum:
dinsdag 28 maart
Tijd:
20:00
Kosten:
€17,50
Activiteiten Categorieën:
,

Locatie

Plein Theater
Sajetplein 39 1090 AB
Site:
plein-theater.nl

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden.

.