Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

QPFA 2023 | Dear Human Animals- Soya The Cow. In Plein Theater

donderdag 30 maart - 20:30

€17,50

Hoe dragen we iets dat ondraaglijk is? Hoe veranderen we iets wat we niet allemaal zelf kunnen veranderen? En hoe worden we iets wat we niet zijn?

Soja de Koe probeert het onmogelijke. Als soort-vloeibare, veganistische sleepkoe staat ze voor liefde, vrijheid en klimaatrechtvaardigheid voor alle levende wezens. Met sterke argumenten en ontroerende liedjes daagt ze het zelfbeeld van de mens als middelpunt van het universum, waaraan alle niet-menselijke wezens ondergeschikt zijn, uit. Diep geworteld in het fundamentele ongemak van een enkel individu, overstijgt Soya de menselijke beperkingen. Ze is popster en genezer, activist en clown, heden en toekomst.

Daniel Hellmanns nieuwe solovoorstelling wordt gedragen door de kracht en belachelijkheid van zijn koevormige verlangen om de wereld te veranderen. Dear Human Animals gebruikt de theaterruimte voor de ervaring en reflectie van transformerende actie.

Gedurende het seizoen organiseert Soya de Koe verschillende workshops en excursies waarin het publiek en andere geïnteresseerde menselijke dieren kennis kunnen maken met de realiteit die de inspiratie vormde voor de creatie van Soya – van slachthuizen tot dierenopvangcentra.

€ 17.50 / Regulier: € 17.50 | CJP/ Student: €15.50 | Kunst(vak)student: €13.50 | Stadspas groene stip: €4,50 | Vrije toegang voor leden van WeArePublic | Inclusief welkomstdrankje.

Gegevens

Datum:
donderdag 30 maart
Tijd:
20:30
Kosten:
€17,50
Activiteiten Categorieën:
,

Locatie

Plein Theater
Sajetplein 39 1090 AB
Site:
plein-theater.nl

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden.

.