Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Rebelse voorleesestafette

zaterdag 9 oktober - 14:00 tot 15:00

Gratis

Rebelse voorleesestafette met Illustrator Kwennie Cheng bij IJburg Boeken. Ze leest voor uit “Bedtijdverhalen voor Rebelse Meisjes – 100 bijzondere Nederlandse vrouwen”.

Van 6 t/m 17 oktober is het Kinderboekenweek, een jaarlijks terugkerend feest bij IJburg Boeken. Het thema is Worden wat je wil waarbij kinderen alle beroepen kunnen worden die ze willen en alvast kunnen dromen over later. De winkel ligt vol met de mooiste kinderboeken. Bovendien ontvang je tijdens de kinderboekenweek het kinderboekenweekgeschenk bij aankoop van ten minste € 12,50 aan kinderboeken. Op 9 oktober om 14.00 uur, de eerste zaterdag in de kinderboekenweek, is er een leuke activiteit:

Rebelse voorleesestafette met Illustrator Kwennie Cheng die voorleest uit “Bedtijdverhalen voor Rebelse Meisjes – 100 bijzondere Nederlandse vrouwen.”

Zij illustreerde onder andere Hannie Schaft en Sifan Hassan in het boek. Ze leest ongeveer een uur voor. Er is ook ruimte voor het stellen van vragen. Mis niks van dit gezellige voorleesfeest en wees op tijd!

Gegevens

Datum:
zaterdag 9 oktober
Tijd:
14:00 tot 15:00
Kosten:
Gratis

Wij doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Door maatregelen in verband met corona kunnen activiteiten worden aangepast of geannuleerd. Wijzigingen voorbehouden.

.