Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Rosemary’s Sons. In Q-Factory

vrijdag 21 april - 20:30 tot 21:00

€17,50

Het is een tijdje geleden dat we iets van ze gehoord hebben, maar het broederschap van Rosemary’s Sons is weer bij elkaar gekomen om nieuwe ideeën uit te wisselen en songs te schrijven. Met een nieuw, vierde album als resultaat: Take the day, own the night.

Na 3 succesvolle en veelgeprezen albums en tours stoppen Rosemary’s Sons in 2010. 10 jaar intensief leven in en voor de muziek was genoeg voor het broederschap. Maarten van Damme stapte over naar Racoon, Thomas Lina zette zijn lang gekoesterde solocarrière voort. Ad van Halteren, Bart Herber en Martijn Hagens trokken zich terug uit de muziek business om andere doelen in het leven na te streven.

Maar in de Corona-tijd komen deze drie vrienden weer bij elkaar om talloze ideeën vorm te geven. Met als resultaat het nieuwe album “Take the day, own the night”, geproduceerd door Joost van den Broek bekend van zijn internationaal geprezen werk. Het album bevat voornamelijk Amerikaans georiënteerde poprock, de teksten illustreren een beschouwende kijk op het leven. “Take the day, own the night” is een eerlijk en toegankelijk poprockalbum.

Gegevens

Datum:
vrijdag 21 april
Tijd:
20:30 tot 21:00
Kosten:
€17,50
Activiteiten Categorie:

Locatie

Q-Factory
Atlantisplein 1 1093 NE
Bekijk de site van Locatie

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden.