Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

ROUW een wandeling langs plekken van verlies | Marte Boneschansker

vrijdag 4 november - 16:00

|Terugkerend Activiteiten (Bekijk alle)

An event every day that begins at 16:00, repeating until 6 november 2022

€16,00

ROUW gaat over verlies. Over dat wat verdwijnt en voorbij gaat. Over de dood, maar ook over verbroken relaties, verloren vriendschappen en het verlies van banen, lichamen en landschappen. Hoe gaan we om met het einde? Hoe maken we meer ruimte voor rouw?

Met een koptelefoon op loop je door Amsterdam-Oost langs plekken van verlies. Luisterend naar de verhalen van buurtbewoners kom je even heel dichtbij de rouwpraktijk van deze Amsterdammers. ROUW is een wandelende audiovoorstelling over dat wat niet meer is.

Marte – die het afgelopen jaar zelf door een rouwproces ging – onderzoekt zo hoe we door collectief te rouwen, troost kunnen vinden bij elkaar.

Marte Boneschansker maakt één-op-één documentair ervaringstheater. Gewapend met een microfoon en in vaste samenwerking met zakelijk leider en sparringpartner Koosje Laan ontwikkelt zij intieme, fysieke audiowerken die het midden houden tussen theater en installatie.

Van 4 t/m 27 november elke vrijdag, zaterdag en zondag,

De wandeling start elke 10 minuten tussen 16.00 en 19.00 uur en duurt 1,5 uur. Er kunnen vier personen per keer starten.

 

Gegevens

Datum:
vrijdag 4 november
Tijd:
16:00
Kosten:
€16,00
Activiteiten Categorieën:
,

Locatie

Plein Theater
Sajetplein 39 1090 AB
Site:
plein-theater.nl

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden.

.