Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

RUBÉN S.Á.N.C.H.E.Z

vrijdag 19 november - 20:00

€11,00

De Spaanse & Nederlandse RUBÉN S.Á.N.C.H.E.Z., geboren op 21 september 1993, is een singer-songwriter-componist uit Amsterdam. Zijn fascinatie voor sciencefictionfilms, popmuziek en de mysteries van het leven inspireerden hem om zijn eigen fantasiewereld te uiten. Sinds zijn vroege jeugd begon hij met het verkennen van theater, muziekproductie, piano, dans, camerawerk en videobewerking. Hoe meer dimensies hij kon verkennen, hoe meer hij zijn eigen magische wonderland in de wereld van vandaag kon realiseren.

In 2016 is hij afgestudeerd aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten in Urban dans en muziektheater. Hij heeft daarna in verschillende producties in Europa opgetreden waaronder musicals als West Side Story en Fiddler on the Roof. Geïnspireerd door artiesten als Christine en The Queens, Stromae, Childish Gambino, Lady GaGa en Prince, wil hij zijn eigen (multidimensionale) pad in de entertainmentindustrie creëren.

Na 5 jaar vele onderzoeken, videos en performances verder, presenteert hij vanavond zijn eerste album: Kaninchen, met een eigenzinnige verassende show. Dit album en de behorende performance zijn een pleidooi voor het dichtbij houden van je authenticiteit, je eigen droomwereld.

Ga mee bouncen into Rubén’s Wonderland!

Gegevens

Datum:
vrijdag 19 november
Tijd:
20:00
Kosten:
€11,00
Activiteiten Categorieën:
,

Locatie

Q-Factory
Atlantisplein 1 1093 NE
Site:
q-factory-amsterdam.nl

Wij doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Door maatregelen in verband met corona kunnen activiteiten worden aangepast of geannuleerd. Wijzigingen voorbehouden.

.