Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

Schilder- en tekencursus | Hervind je plezier in het creëren

maandag 3 oktober - 19:30

€175,00

Je hebt een wit doek voor je, een kwast in de hand en er staat verf voor je. Maar hoe nou te beginnen? Herken je dit? Dan is deze workshop echt iets voor jou! Onder begeleiding van kunstschilder en illustrator Rikkert Nusselder ontdek je spelenderwijs je stijl en vorm.

Cursus voor beginners en meer ervaren tekenaars en schilders, tien lessen, 50 procent korting met Stadspas.

Aan de hand van opdrachten en je eigen verbeelding en waarneming ga je op zoek naar jouw vormen, lijnen en onderwerp. Je werkt met verschillende technieken en materialen, zoals pen, houtskool, aquarel en acrylverf. Hierbij kijken we bijvoorbeeld naar textuur, contrast, werking van lijnen en ruimtelijke werking.

Elke les reflecteren als groep op je werk, en helpen zo elkaars handschrift en stijl te ontdekken. Na les 4 bepaal je met welk onderwerp en materialen je aan de slag gaat voor je eindwerk.

Start maandag 3 oktober van 19.30 – 22.00 uur. Tien 10 lessen van 2,5 uur. Kosten € 175,- + € 15,- materiaalkosten, 50 procent korting met Stadspas

Zin om met plezier te leren en iets te gaan maken? Geef je dan nu op! Of neem voor meer informatie contact op met Rikkert Nusselder via [email protected] | 06 289 74 772.

Gegevens

Datum:
maandag 3 oktober
Tijd:
19:30
Kosten:
€175,00
Activiteiten Categorieën:
,

Locatie

Broedplaats Koch
Robert Kochplantsoen 19 1097 GG

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden.

.