Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

Schrijfcursus Korte Verhalen. In de Java Bookshop

zondag 18 juni - 10:00

€149,00

Hou je van schrijven? Doe dan mee aan de Schrijfcursus Korte Verhalen die op zondag 18 juni in de Java Bookshop begint. Deze succesvolle basisschrijfcursus van drie zondagochtenden is voor iedereen die plezier heeft in schrijven en lezen. Aan het eind van de cursus dan een primeur: je eigen korte verhaal.

Op zondagochtend 18 juni ga je tussen de boeken meteen al schrijven samen met een kleine groep. Sanne Fase, eigenaar van de Java Bookshop en Linnaeus Boekhandel, vertelt die ochtend ook uitgebreid over verhalenbundels die een inspiratiebron kunnen zijn voor je korte verhaal. Op de zondagen 25 juni en 9 juli ga je dan verder in de Eester, ook in Amsterdam-Oost.

In deze cursus van drie zondagochtenden schrijf je veel aan de hand van korte opdrachten die Aafke Jochems je geeft en die je onderling bespreekt. Ondertussen leer je meer over literaire technieken zoals sterke openingszinnen, show don’t tell, personages, dialogen, vertelperspectieven, etc. Je gaat naar huis met schrijfoefeningen. Hou er dus rekening mee dat je thuis blijft doorschrijven. En korte verhalen gaat lezen om de kunst af te kijken.

Alle info en aanmelden op aafkeschrijft.nl. Op deze site lees je ook de korte verhalen van deelnemers die je voorgingen. Je kunt je ook aanmelden door te mailen naar [email protected]. Schrijfervaring niet nodig; spelfouten en dyslexie geen probleem!

 

Gegevens

Datum:
zondag 18 juni
Tijd:
10:00
Kosten:
€149,00
Activiteiten Categorieën:
,

Locatie

Java Bookshop
Javastraat 145 1094 HE + Google Maps

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden.