Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Schrijfcursus Korte verhalen

zondag 13 juni - 14:00 tot 16:30

€125

Hé schrijver in spe, zal ik, Aafke Jochems, je helpen met je primeur, je eigen korte verhaal? Als jij schrijven leuk vindt, verzeker ik je dat je aan het eind van mijn Schrijfcursus Korte verhalen een kort verhaal hebt geschreven.
Drie middagen gaan we in een kleine groep schrijven, schrappen, voorlezen, herschrijven, lachen en feedback aan elkaar geven. Plus veel opsteken over openingszinnen, spanningsboog, show don’t tell, dialogen, personages, drijfveren, etc. Ik geef je handvatten en help je op weg, samen met de andere deelnemers. Spelfouten geen probleem, schrijfervaring niet nodig, plezier in schrijven natuurlijk wel.
Alle info op http://www.aafkeschrijft.nl/schrijfcursus-korte-verhalen/
• “De schrijfcursus was bijzonder inspirerend en de aanzet die ik nodig had. Mijn tweede verhaal staat al in de steigers.”
• “Ik vind je cursus leuk en inspirerend. Ik had best wat eye-openers en het ‘doen’ blijkt toch het belangrijkste. Ook was ik verrast wat een kwaliteit de anderen produceerden.”

De kosten bedragen € 125 voor drie zondagmiddagen.

Gegevens

Datum:
zondag 13 juni
Tijd:
14:00 tot 16:30
Kosten:
€125
Activiteiten Categorieën:
,

Locatie

De Eester
C. van Eesterenlaan 266 1019 ER
Site:
buurtcooperatieohg.nl

Wij doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Door maatregelen in verband met corona kunnen activiteiten worden aangepast of geannuleerd. Wijzigingen voorbehouden.

.