Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Schrijfsafari

zondag 18 juli - 10:00 tot zondag 25 juli - 12:00

€150

Ga je mee op Schrijfsafari?
In juli is de Java Bookshop de uitvalsbasis van een heuse Schrijfsafari door Amsterdam-Oost. Geen dieren maar verhalen spotten en erover schrijven. Doe je mee?

Een week lang ga je lekker veel schrijven. En op pad door Amsterdam-Oost met verschillende schrijfopdrachten. Thuis schrijf je erover. Je verhalen bespreek je om de dag in een kleine groep, samen met de verhalen van de andere safarideelnemers.
De Schrijfsafari begint en eindigt in de Java Bookshop, op zondagochtend 18 en 25 juli. Drie avonden ertussenin vindt de safari in de openlucht plaats (schuilplek bij regen).

Voor deze safari heb je niet veel nodig, alleen enthousiasme, pen & papier, tijd en een camping-, klapstoeltje of kleedje om op te zitten. Schrijfervaring niet nodig, wel plezier in schrijven. Alles over de Schrijfsafari: aafkeschrijft.nl/schrijfsafari/

Het is een activiteit die een hele week duurt, dus niet alleen op zondag 18 juli.

Gegevens

Begin:
zondag 18 juli - 10:00
Einde:
zondag 25 juli - 12:00
Kosten:
€150

Locatie

Java Bookshop
Javastraat 145 1094 HE

Wij doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Door maatregelen in verband met corona kunnen activiteiten worden aangepast of geannuleerd. Wijzigingen voorbehouden.

.