Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Schrijvers en soep met Shula Tas. In Oba Linnaeus

donderdag 23 februari - 19:00

Gratis

Schrijvers uit Oost redacteur Maaike Bergstra interviewt Shula Tas over haar boek Waar gezongen wordt. En er wordt een hartverwarmende soep geserveerd. Toegang en soep gratis.

Shula Tas studeerde zang aan het conservatorium en daarna Taal- en Cultuurstudies. Ze werkt als programmamaker en presentator.

Inloop vanaf 18.30 uur. Aanvang 19.00 uur. Boekverkoop door Linnaeus Boekhandel. Reserveer tijdig i.v.m. beperkt aantal plaatsen aan de balie van de bibliotheek of via [email protected].

Over het boek: Een jonge vrouw studeert af aan het conservatorium zonder daarna ooit nog een noot te zingen. Wanneer haar buurvrouw op een dag vraagt waarom ze niet meer zingt, begint ze aan een zoektocht. Die brengt de voormalige zangeres naar een overvolle zolder en langs verschillende tijden die aan haar verbonden zijn. Naar haar conservatoriumstudie en het overlijden van haar ouders, maar ook naar verder terug, toen haar ouders in dit land onder heel andere omstandigheden leefden. En naar de tijd van haar voorouders, nog langer geleden, in een ander land maar met vergelijkbare verhalen. Verhalen over muziek, verlies, jodendom, rouw en schaamte.
Waar gezongen wordt is de intieme zoektocht van een zangeres naar haar verleden, haar familiegeschiedenis en identiteit, maar bovenal naar haar eigen stem.

Gegevens

Datum:
donderdag 23 februari
Tijd:
19:00
Kosten:
Gratis
Activiteiten Categorieën:
,

Locatie

Oba Linnaeus
Linnaeusstraat 44 1092 CL

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden.

.