Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

Sessie | Sounds from the workshop

zaterdag 24 september - 21:00

Kriterion presenteert wat wel eens de grootste muzikale sessie van Kriterion tot nu toe zou kunnen zijn: Sounds from the Workshop! Wat je te wachten staat is een grote variatie in geluid, stijl en instrumenten. Lees hieronder wat onze line-up in petto heeft!

Demis & Enrikos (21:00 – 22:00)

Er is een legende dat deze broers helemaal uit Griekenland zijn komen lopen, tokkelend op hun bouzouki en gitaar. Anderen beweren dat de twee gewoon in Tilburg zijn opgegroeid, zwetend in de delicatessenzaak van hun ouders. Hoe dan ook, het is ons onduidelijk waar hun muzikale talent vandaan komt. Wat we wel weten: dit is een thuiswedstrijd voor onze eigen Enrikos en zijn broer.

Sakura Murakami (22:30 – 23:30)

Het enigmatische project van Sakura Marukami, afkomstig uit Leeds, werd geboren tijdens het hoogtepunt van de zomer in 2020. Het geesteskind van multi-instrumentalist Henry Smith, Sakura Marukami put uit een veelheid van invloeden uit de hele wereld, om een tropisch rijk van zinderende, en bijna meditatieve psychedelica voor de geest, lichaam en ziel te creëren.

Reuben Vaun Smith (00:00 – 01:00)

Reuben Vaun Smith voegt zich bij een lange lijst van muzikanten die zich op de een of andere manier hebben losgemaakt van de regels van de muziekindustrie – hij maakt muziek evenzeer voor zichzelf als voor iemand anders. Zonder formele muzikale opleiding en niet al te zeer beïnvloed door mixtechnieken die zijn rauwe stroom van muzikaal bewustzijn wellicht hebben vertraagd, presenteren we hier enkele van zijn vroegste muzikale schetsen en oprechte ontboezemingen.

Puttend uit de Balearische stijl van de jaren tachtig roept Smith het geluid op van warme nachten, kabbelende oceanen en een jonge man die zich in een schuurtje in Yorkshire hult in lagen van muzikale warmte en glinsterende sonische landschappen.

Gegevens

Datum:
zaterdag 24 september
Tijd:
21:00
Activiteiten Categorieën:
,

Locatie

Filmtheater Kriterion
Roeterstraat 170 1018 WE

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden.

.