Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Sessies | Ronald Langestraat: Jazz from Outer Space

vrijdag 1 oktober - 22:00

Op 1 oktober zal het café van Kriterion opnieuw gevuld worden met live muziek. Ditmaal zal Ronald Langestraat, met zijn Jazz from Outer Space ons podium betreden.

In de jaren ’80 was Ronald Langestraat een gevestigde naam binnen de Amsterdamse jazzwereld. Howel hij voorheen voornamelijk in bandjes speelde kwam Langestraat in 1984 uit met een zeven tracks tellende solo-album Searching. Binnen deze plaat zweeft Langestraat tussen verschillende muziekgenres, zonder zich aan één enkele te binden, zelf noemde hij de muziek “space jazz”. De genres waar tussen hij vliegt zijn onder andere funk, jazz en dance, zijn teksten klinken escapistisch in de oren, alsof hij zelf via zijn muziek de ruimte in wil vluchten.

Samen met Lyckle de Jong (Bas) en Nicola Mauskovic (drums) zal Langestraat op 1 oktober vanaf 22:00 te horen zijn in onze foyer. Vooraf zal DJ Sjaak plaatjes komen draaien.

 

Gegevens

Datum:
vrijdag 1 oktober
Tijd:
22:00
Activiteiten Categorieën:
,

Locatie

Filmtheater Kriterion
Roeterstraat 170 1018 WE

Wij doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Door maatregelen in verband met corona kunnen activiteiten worden aangepast of geannuleerd. Wijzigingen voorbehouden.

.