Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Sevens – ‘Poetry in Motion’ tour

zaterdag 18 september - 20:30

€10,00

Sevens is een creatieve duizendpoot, die arrangeert, produceert en alle instrumenten zelf beheerst. Zeer productief en door het regelmatig releasen van singles een artiest die zich zelf in de kijker speelt en goed word opgepikt door de diverse media. Zijn laaste single ‘Paris’ kreeg tevens veel airplay op Stubru, Radio één en MnM Music. https://open.spotify.com/album/5ZPfw3P126EuVj3K4a3…

Eind augustus staat de release van zijn debuut EP: “Poetry In Motion” gepland.

De ‘Poetry In Motion’ EP zal een logisch vervolg zijn van zijn eerdere singles, waarin Sevens nu echter steeds dichter bij zijn eigen kenmerkende signatuur komt. ‘Poetry in Motion’ is eerder een avontuurlijke fusie van alternative R&B/Soul en Urban maar dan doorleefd en volgroeid en bovendien met een melancholie die als een warme deken over je neervalt.

Op de nieuwe songs op ‘Poetry in Motion’ staat zijn stem meer centraal en die wordt begeleid door Sevens eigen gearrangeerde beats.

De EP en de songs zijn met hulp van David Poltrock en Gert Beazar naar een kwalitatieve hoogte gebracht, waarna Staf Verbeeck tekent voor het uiteindelijke produceren van de EP en bovendien tekent voor het mixen van de definitieve EP.

Gegevens

Datum:
zaterdag 18 september
Tijd:
20:30
Kosten:
€10,00
Activiteiten Categorie:

Locatie

Q-Factory
Atlantisplein 1 1093 NE
Site:
q-factory-amsterdam.nl

Wij doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Door maatregelen in verband met corona kunnen activiteiten worden aangepast of geannuleerd. Wijzigingen voorbehouden.

.