Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Shaffy Cinema | A Single Man

28 oktober 2021 - 20:00

Culturele maand in het Ramses Shaffy Huis.

Kunstenares José Aerts organiseert diverse culturele activiteiten in het Ramses Shaffy Huis, waaronder Shaffy Cinema. Uit haar filmcollectie vertoont zij A Single Man van regisseur Tom Ford met de steracteurs Colin Firth en Julianne Moore.

Het is Los Angeles 1962. Na de dood van zijn man wordt de Britse professor van middelbare leeftijd George verteerd door verdriet. Hij leeft helemaal in het verleden en wordt in zijn rouwproces bijgestaan door zijn beste vriendin Charley. Zij worstelt zelf met haar vergane glorie. Net als George besluit dat het leven geen zin meer heeft ontmoet hij de jonge student Kenny. Een hartverscheurende, stijlvolle, verfijnde film. Een waar kleinood met exceptioneel acteerwerk.

Aanmelden niet nodig, maar kom op tijd om zeker te zijn van een plaatsje! Deze activiteit wordt niet georganiseerd door Daan Bartels & Het Lied, maar valt prachtig binnen de culturele maand en wordt hier daarom vermeld.

Gegevens

Datum:
28 oktober 2021
Tijd:
20:00
Activiteiten Categorieën:
,

Locatie

Ramses Shaffy Huis
Piet Heinkade 231 1019 HM

Wij doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Door maatregelen in verband met corona kunnen activiteiten worden aangepast of geannuleerd. Wijzigingen voorbehouden.

.