Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Shaffy Koor | Shaffy meezingcafé met ‘open’ microfoon

woensdag 20 april - 17:00

Zingen verbindt en maakt gelukkig! De muziek van Ramses Shaffy is nu tien jaar na zijn overlijden nog steeds springlevend. Hij liet ons een rijk gevulde schatkist met práchtige liedjes na. Zijn samenwerking met de geweldige Liesbeth List was magisch.

Het Ramses Shaffy huis voelt zich nauw met verbonden met deze kunstenaars en met hun kunst en wil daaraan op muzikale wijze uitdrukking geven.

In het Ramses Shaffy Huis gaat in april het SHAFFY KOORPROJECT van start met repertoire van liederen van Ramses en Liesbeth en stukken die herinneren aan hun herkomst als ‘kind uit den vreemde’.

Zangeres Astrid Seriese, bewoner van het Ramses Shaffy Huis heeft de regie en neemt een keur van muzikale vrienden mee: multi instrumentalist Simone Aarnink, pianist Leo Bouwmeester, gitarist Joep Lumeij en bassist Harmen Wijntjes.
Astrid deelt met Liesbeth het ‘Indische verhaal’ en ook deze geschiedenis komt in het repertoire aan bod.

Het project omvat een ‘open’ kennismakingsbijeenkomst, waarop natuurlijk ook al gezongen gaat worden 8 repetities, en 3 publieke presentaties.

Wie wijs kan houden, van het repertoire van Shaffy en List houdt en het leuk vindt om iets muzikaals te beleven in en met het Ramses Shaffy Huis wordt van harte uitgenodigd om naar de kennismakingsavond te komen.

Gegevens

Datum:
woensdag 20 april
Tijd:
17:00
Activiteiten Categorieën:
,

Locatie

Ramses Shaffy Huis
Piet Heinkade 231 1019 HM

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden.

.