Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Short Movie Sunday. Bij het Volkshotel

10 december 2023 om 16:00 tot 21:00

€14,00

Voor de vijfde keer transformeert het Volkshotel tot het meest bijzondere filmhuis van Amsterdam. Het programma van Short Movie Sunday bestaat uit korte films die je kunt zien op alle zeven verdiepingen van het hotel. Naast vertoningen op plekken als Canvas en Doka, kun je in vijftien verschillende kamers plaatsnemen op bed of in bad om van korte films te genieten.

Het programma biedt naast meer gevestigde namen ook volop ruimte aan jonge filmmakers en bijzondere samenwerkingen. Zo slaan EYE, De Ontmoeting en Smarthouse speciaal voor het festival de handen ineen, en is er werk te zien van recent afgestudeerde filmmakers afkomstig van de Nederlandse Filmacademie. Tijdens Q&A sessies is er de mogelijkheid meer te weten te komen over de curatoren en makers.

Tickets € 14,00 euro (met een Cinevillepas 50 procent korting). Met het ticket heb je toegang tot alle korte films die worden vertoond op de dag. Tussendoor is er ruimte om wat te eten en te drinken in Werkplaats of restaurant Canvas.

Gegevens

Datum:
10 december 2023
Tijd:
16:00 tot 21:00
Kosten:
€14,00
Activiteiten Categorieën:
,

Locatie

Volkshotel
Wibautstraat 150 1091 GR + Google Maps

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden. Raadpleeg ook de locatie voor actuele informatie.