Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

Sjors van der Panne in De Nieuwe KHL

zondag 5 februari - 16:00

€20,00

De chansonnier van de Nederlandstalige popmuziek Sjors van der Panne komt eindelijk naar De Nieuwe KHL. Tijdens deze show gaat Sjors een voorproefje geven van zijn nieuwe tour ‘Chansons van Sjors’ die dit najaar te zien zal zijn in diverse theaters door heel Nederland.

Sjors scoorde in 2021 een dikke radiohit met het door hem en Janos Koolen geschreven Dan maken we het land. Tijdens deze show gaat Sjors een klein voorproefje geven van zijn nieuwe tour Chansons van Sjors die dit najaar te zien zal zijn in diverse theaters door heel Nederland en waarin hij Franse klassiekers hertaald naar het Nederlands afwisselt met Franse chansons. Maar ook komen deze avond Sjors zijn eigen vertrouwde songs voorbij met hier en daar een bekende cover van Ramses Shaffy, Liesbeth List tot Boudewijn de Groot en Frank Boeijen.

Sjors is samen met zijn vaste muzikanten Hubert Jan Horrocks en Janos Koolen veelvuldig te zien op TV bij oa Tijd voor Max, HLF8, Koffietijd. Verder was Sjors afgelopen seizoen te bewonderen in De Slimste Mens en nam hij het prachtige duet Hier is een stad gebouwd op met Edsilia Rombley geschreven door Huub Oosterhuis.

Gegevens

Datum:
zondag 5 februari
Tijd:
16:00
Kosten:
€20,00
Activiteiten Categorieën:
,

Locatie

De Nieuwe KHL
Oostelijke Handelskade 44A

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden.

.