Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

Slim en Creatief

donderdag 23 september - 20:00

Gratis

In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen ontwerpen we samen het collegeakkoord 2022-2030. Kom langs, deel je inzichten en ontwikkel mee!

Vandaag gaan we aan de slag met het hoofdstuk ‘Slim & Creatief’, waar bij slim gebruik van technologie, mobiliteit en big data, en dankzij de verbeeldingskracht en de creativiteit van ontwerpers vernieuwende plannen kunnen ontwikkelen om de maatschappij mooier en beter in te richten. Maar zorgen we er voor dat we ruimte behouden voor authenticiteit, een open sfeer, en (technologische) innovatiekracht? En hoe zorgen we ervoor dat we die ontwerp kracht in kunnen zetten op thema’s zoals leefbaarheid, rechtvaardigheid, betaalbaar wonen, en echte burgerparticipatie? In juni 2021 hebben we een kleine groep van uiteenlopende creatieven, afkomstig uit verschillende delen van de stad de eerste contouren geschetst voor dit hoofdstuk. In deze vervolgsessie gaan we met enkelen van hen en een bredere groep experts en non-experts deze aanscherpen en verdiepen. Doe mee!

Gegevens

Datum:
donderdag 23 september
Tijd:
20:00
Kosten:
Gratis

Locatie

Pakhuis de Zwijger
Piet Heinkade 179 1019 HC
Site:
www.dezwijger.nl

Wij doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Door maatregelen in verband met corona kunnen activiteiten worden aangepast of geannuleerd. Wijzigingen voorbehouden.

.