Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Solidariteitsmaaltijd

vrijdag 26 november - 17:30 tot 20:00

€15

Stichting Between Borders organiseert met een groep ongedocumenteerde Amsterdammers een ontmoetingsmaaltijd. Koks zonder verblijfsvergunning koken voor buurtbewoners die hen willen leren kennen. Een plaats aan tafel kost € 15,-. Wat overblijft van het geld en van het eten komt tegoeden aan ongedocumenteerde stadsgenoten.
De maaltijd vindt plaats in de Muiderkerk en is toegankelijk volgens de formule 3-G : getest of gevaccineerd of genezen. We hebben genoeg ruimte in de kerk om twintig gasten aan tafel te ontvangen. Meld u aan via [email protected] onder vermelding Maaltijd Miuiderkerk.

Voor de covid-pandemie hebben we al drie keer een solidariteitsmaaltijd georganiseerd in de Muiderkerk. Het biedt een plek voor ontspannen ontmoeting met stadsgenoten die hier zijn aangekomen na een tocht door woestijnen en over zee. Ook is het een leuke manier om hen steunen in een moeilijk bestaan.

Gegevens

Datum:
vrijdag 26 november
Tijd:
17:30 tot 20:00
Kosten:
€15

Locatie

Muiderkerk
Linnaeusstraat 37 1093 EG

Wij doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Door maatregelen in verband met corona kunnen activiteiten worden aangepast of geannuleerd. Wijzigingen voorbehouden.

.