Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

SoundLAB Workshop | Groove Special! Voor kinderen (7+) met volwassenen

zondag 7 maart - 13:00 tot 17:00

Gratis

Ooit van een MODi, Dato of Toonpad gehoord? In onze workshop SoundLAB maak je kennis met wonderlijke instrumenten, en ontdek je hoe ‘gewone’ voorwerpen gebruikt worden in een compleet nieuw elektronisch muziekinstrument. We hebben een grote familie aan unieke elektronische en akoestische instrumenten, de meeste zijn speciaal voor SoundLAB gemaakt. De grap is: iedereen kan er muziek mee maken.

Groove Special!
Deze SoundLAB workshop staat in het teken van jazz en groove. In een gevarieerd samengestelde groep leer je verschillende grooves spelen. Stilzitten is onmogelijk! Aan de hand van de geleerde grooves bedenk je samen een nieuw muziekstuk met de instrumenten van het SoundLAB. De workshop duurt 60 minuten en is goed te combineren met de Groove Beest familieconcerten in het Bimhuis! Kijk voor meer informatie op www.bimhuis.nl/groovebeest.

Serie SoundLAB workshops
De workshop SoundLAB vindt iedere zondagmiddag plaats en is voor kinderen vanaf 7 jaar met volwassenen. Samen bedenk je een nieuw muziekstuk dat je aan het einde presenteert. Met je groepje en onder begeleiding van een muzikale workshopleider ga je op ontdekkingstocht langs allerlei (te) gekke instrumenten. En heb je ze een beetje onder de knie? Dan kan je er samen een muziekstuk mee maken, dat helemaal door jullie zelf bedacht, gemaakt en gespeeld wordt. Een superleuke en unieke ervaring, waarvoor noten lezen of een instrument kunnen spelen niet nodig is.

SoundLAB in coronatijd
We willen onze bezoekers graag veilig, ongestoord en zo zorgeloos mogelijk laten genieten van onze SoundLAB workshops. Om dit in deze coronatijden te kunnen realiseren, hebben we een uitgebreid protocol opgesteld. Vraag hier gerust naar bij je bezoek. Vanwege coronabeperkingen is het mogelijk dat we deze workshop moeten annuleren. In dat geval ontvang je hierover bericht en zullen we het aankoopbedrag restitueren. We vragen je begrip en uiteraard hopen we dat dit niet nodig zal zijn.

Gegevens

Datum:
zondag 7 maart
Tijd:
13:00 tot 17:00
Kosten:
Gratis

Wij doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Door maatregelen in verband met corona kunnen activiteiten worden aangepast of geannuleerd. Wijzigingen voorbehouden.

.