Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Spectra Salon: Apparatus: Dream, Gameplay, Premonition, Theatre. Bij Marci Panis

15 december 2023 om 19:00

Gratis

Een avond waar we de overlappingen tussen droom, spel, theater en performance onderzoeken, hoe ze ons leiden en informeren in ons wakende leven en welke agency ze ons geven.

Met input en een gesprek met gasten: Mala Kline (choreograaf, schrijver, gecertificeerd beoefenaar en docent van Saphire imagery en droomwerk) en Marijn Lems (theater- en gamecriticus); en de eerste in-progress sharing van het Premonitions Bureau van Billy Mullaney en The Premonitions Agency Dream Movement Capturing Session (research sharing) van Andrea Božić en Julia Willms plus eindejaarsborrel.

Spectra | Salons zijn in-disciplinaire avonden tussen performance en beeldende kunst georganiseerd door Andrea Božić en Julia Willms in de TILT-studio en de Salon van Marci Panis, Amsterdam. Ze bestaan uit een reeks in-progress sessies, experimenten en gesprekken die de huidige artistieke onderzoeksprocessen en vragen van ons en onze gasten volgen.

Gegevens

Datum:
15 december 2023
Tijd:
19:00
Kosten:
Gratis
Activiteiten Categorie:

Locatie

Marci Panis
Marcusstraat 52 | 1D, 1091 TK + Google Maps

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden. Raadpleeg ook de locatie voor actuele informatie.