Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Spelen voor de Grap | Maurice van Hoek

woensdag 8 september - 20:00

Maurice van Hoek (25 januari 1992) is een getalenteerde student aan het conservatorium, maar met een haperend muzikaal kompas. In een zoektocht naar richting ontvlucht hij zijn opleiding en zijn toenmalige woonplaats Rotterdam om voor drie maanden door Amerika te trekken. Tijdens zijn zwerftocht verkent hij het gebied waar de seventies countryfolk van iconen als The Eagles en James Taylor zijn oorsprong vindt.

Na zijn debuutalbum ‘Live Forevermore’ (2016) en ‘Traveling Man’ (2018) volgt het de EP volgt de EP ‘Church Sessions’ (2019). Met louter lovende recencies, inclusief een vijfsterrenrecensie in Lust For Life Magazine, volgt een reeks instores en media-optredens bij onder meer Muziekcafé (NPO Radio 2) en VI (Veronica’s voetbalprogramma, op uitnodiging van Danny Vera).

‘Een van de grootste talenten in ons land op het gebied van moderne country en americana’ (Lust For Life Magazine ***** voor EP ‘Church Sessions)

KAARTEN

Gegevens

Datum:
woensdag 8 september
Tijd:
20:00
Activiteiten Categorieën:
,

Locatie

De Nieuwe KHL
Oostelijke Handelskade 44A

Wij doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Door maatregelen in verband met corona kunnen activiteiten worden aangepast of geannuleerd. Wijzigingen voorbehouden.

.