Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Spelletjesmiddag bij IJburg Boeken

zaterdag 13 november - 14:00 tot 15:00

Gratis

Demonstratie van twee leuke bordspellen bij IJburg Boeken.
Versla de maker van het spel en ontvang het spel gratis.

De maker van de spellen Rifugio en Menhirs dans le Brouillard geeft een demonstratie van deze twee spellen.

Rifugio (8+)
Gedurnde het spel wordt gezamenlijk een berglandschap gecreëerd. Dit door het elke beurt aanleggen van landschapstegels. Daarbij heeft iedereen een houten speelfiguur met rugzak (!) waarmee hij/zij in dit alsmaar groeiende landschap op zoek gaat naar bloemen, dieren, watervallen, bergpassen en bergtoppen. Hiermee verdient men punten. En je kunt Rifugio’s (Italiaans voor berghutten) bouwen. Deze wil je op een strategische plek bouwen, want als iemand anders jouw hut bezoekt, krijg je ook punten. Zijn alle landschapstegels aangelegd dan is het spel afgelopen en wie dan de meeste punten heeft, die wint!

Menhirs dans le Brouillard (8+)
Creëer voor elk spel een nieuw landschap. Bedek alle Menhirs met Mist en plaats om beurten de overgebleven vier Mist-tegels. Verplaats om beurten een aantal Mist-tegels volgens de regels op het spelbord. De eerste die alle Menhirs van de Mist weet te bevrijden, wint!

Gegevens

Datum:
zaterdag 13 november
Tijd:
14:00 tot 15:00
Kosten:
Gratis

Locatie

IJburg Boeken
IJburglaan 561 1087 BS

Wij doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Door maatregelen in verband met corona kunnen activiteiten worden aangepast of geannuleerd. Wijzigingen voorbehouden.

.