Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Spoken word workshops

dinsdag 25 mei - 19:00 tot 21:00

Gratis

In het kader van het Spoken Word programma “Spoken Stories Oost” zijn er een reeks workshops gepland, waarin deelnemers hun talenten verder kunnen ontwikkelen.

Een workshop duurt twee uur en er wordt gewerkt op een non-formele wijze, dus eigenlijk leren door te doen. De workshops zijn gratis toegankelijk. In de workshops wordt de focus gelegd op taal, de manier van voordragen en het ontwikkelen van een eigen stijl. Elke workshop heeft een thema. Aan het einde van de workshops heeft elke deelnemer een gedicht geschreven met betrekking tot dat thema.

Aan de hand van de workshops en de eindpresentatie zullen de docenten een selectie maken van de meest aansprekende talenten. Deze makers worden uitgenodigd voor het verzorgen van optredens tijdens de performance avonden. Verder maken wij voor de groep een workshopAPPgroep aan, zodat er ook contact is buiten de workshops. Wij zullen indien de mogelijkheid zich voordoet de groep uitnodigen voor andere voorstellingen in Jungle Amsterdam.

De thema’s van de workshops komen overeen met de thema’s van de spoken word avonden en sluiten uiteraard aan bij wat er leeft onder jongeren in Oost. Het thema van deze workshop en dus ook van de Spoken Stories Oost op 20 mei wordt nog bekend gemaakt. Deelname is gratis.

Gegevens

Datum:
dinsdag 25 mei
Tijd:
19:00 tot 21:00
Kosten:
Gratis

Locatie

Jungle Amsterdam
Tweede van Swindenstraat 26 1093 VS
Site:
www.jungle.amsterdam

Wij doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Door maatregelen in verband met corona kunnen activiteiten worden aangepast of geannuleerd. Wijzigingen voorbehouden.

.