Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Startdag Meerdelen met proefrijden

zaterdag 2 oktober - 10:00 tot 14:00

De eerste buurtbijeenkomst sinds onze oprichting van de coöperatie meerdelen. Presentatie van de partners bij House of Watt. Het proefrijden is natuurlijk buiten, presentaties en onze besloten vergadering zijn binnen. Verder is er ruimte (liefst in de zon) voor ontmoeten van buurtgenoten en informele gesprekken. De koffie is uitstekend en House of Watt is binnen ruim en licht opgezet.

Onze partners SamenOm (ons energiecollectief), CoöperatieAuto (ons mobiliteitscollectief) en 02025 (het netwerk voor Amsterdam koploper duurzaamheid) zullen zichzelf voorstellen. Programma loopt van 10.30 tot 14.00 uur, met eventueel wat uitloop buiten.

10.00 uur (buiten) voorbereidingen en inloop
10.30 uur (binnen) Buurtgenoot Freerk Bisschop vertelt over zijn vakantie in Frankrijk met zijn elektrische auto. Hoe werkt dat? Of gaat het net zo makkelijk als fossiel?

10.45 -14.00 uur (binnen en buiten): Diverse programmaonderdelen, zoals Taartmoment van 02025 en vergadering (aspirant) leden.

Proefrijden? Meld je aan

Gegevens

Datum:
zaterdag 2 oktober
Tijd:
10:00 tot 14:00
Activiteiten Categorie:

Locatie

House of Watt
James Wattstraat 73 1097 DL

Wij doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Door maatregelen in verband met corona kunnen activiteiten worden aangepast of geannuleerd. Wijzigingen voorbehouden.

.