Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Stay Strong Photo Stories

maandag 3 mei - 19:30 tot 20:30

|Terugkerend Activiteiten (Bekijk alle)

An event every week that begins at 19:30 on maandag, repeating until 3 mei 2021

Gratis

We leven in een vreemde tijd. Door de lockdown en andere coronamaatregelen lijken de dagen soms in elkaar over te vloeien. Het is een periode die een enorm aanpassingsvermogen van ons vraagt. Zo moeten we sterk zijn en geduld hebben.

Iedereen ervaart dit weer anders. De Stay Strong Photo Series-workshops leert deelnemers om hun eigen verhaal te vertellen en hun dagelijkse leven in beeld brengen door middel van fotografie.

Dit fotoproject is georganiseerd door Framer Framed en fotograaf Karine Versluis van de Picture Bridge Foundation. Doelgroep van het project zijn jongeren van 16-24 jaar die in Amsterdam-Oost wonen of daar naar school gaan. De nadruk in de workshops ligt op het verhaal achter de foto’s. Deelnemers leren dit door middel van het maken van foto’s aan de hand van concrete opdrachten. Er zal aandacht besteed worden aan visual storytelling, fotografie-theorie, techniek en oefeningen. De workshops zijn voor ieder niveau. Elke workshop sluit af met een huiswerkopdracht die in de volgende workshop besproken zal worden. De opdrachten kosten maximaal een uur per week, maar mogen ook langer duren – afhankelijk van het enthousiasme van de deelnemer. Foto’s kunnen gemaakt worden met een mobiele telefoon of een digitale camera.

De foto’s zullen worden gepubliceerd op de website en social media van Framer Framed en Picture Bridge Foundation. Dit kan natuurlijk ook anoniem. Deelnemers krijgen daarnaast de foto’s thuisgestuurd met de post als aandenken.

Interesse?
De online workshops vinden plaats via Zoom op maandag van 19:30 tot 20:30 uur op
12 april | 19 april | 26 april | 3 mei

Aanmelden kan via [email protected]

Deelname is gratis. Als je meedoet, rekenen we wel op je aanwezigheid en motivatie.

Gegevens

Datum:
maandag 3 mei
Tijd:
19:30 tot 20:30
Kosten:
Gratis
Activiteiten Categorie:

Wij doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Door maatregelen in verband met corona kunnen activiteiten worden aangepast of geannuleerd. Wijzigingen voorbehouden.

.