Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

StoepStories

vrijdag 17 juni - 17:00

o

StoepStories #03 laat het werk zien van de fotograaf Jeroen Hofman en de stadsecologen Koen Wonders, Atze van der Goot en Stijn Nollen. Flevopark, hoek Valentijnkade/Kramatweg.

Op foto’s van Jeroen Hofman zien we van een hoog standpunt mensen scharrelen in het park. Dit werk wordt gecombineerd met nachtfoto’s gemaakt in dezelfde stads parken met een bewakingscamera, op deze beelden zien we dieren over de grond scharrelen. Bijvoorbeeld een vos in het Flevopark die net een rat heeft gevangen en vastgelegd wordt door een camera die daar neer gezet is door de Stadsecologen Koen Wonders, Atze van der Goot en Stijn Nollen.

StoepStories is een unieke achtdelige serie Outdoor Flash Fotoshows in Amsterdam. Het zijn twee uur durende buiten-exposities van fotografen op de stoep ergens in de stad. In een raamwerk op wielen hangen 12 flinke foto’s. Daarnaast staat een kistje, de ‘speakers corner’, waarop de fotografen hun werk toelichten en in gesprek gaan met het publiek en voorbijgangers.
De tentoonstelling serie wordt mede mogelijk gemaakt door het Amsterdams Fonds voor de Kunst en stichting Pictoright. StoepStories wordt georganiseerd door Reinier Gerritsen en Wil van Iersel samen met de redactie: Anaïs Lopez en Jenny Smets.

Check stoepstories.nl

Gegevens

Datum:
vrijdag 17 juni
Tijd:
17:00
Kosten:
o
Activiteiten Categorieën:
,

Locatie

Flevopark
Flevopark 1095 KE

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden.

.