Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Studenten Toneelvereniging Amsterdam speelt Souls of Change

vrijdag 13 januari - 20:00

€12,50

Onder regie van Hali Neto gaan twaalf spelers van STA! in de voorstelling ‘Souls of Change’ onderzoeken wat de kracht van het menselijk handelen eigenlijk is. Een mime voorstelling geïnspireerd door het butterflyeffect en de staat van de wereld.

Wat voor kracht en consequenties hebben kleine dingen? Dagelijkse beslissingen, de dingen die we zeggen, de keuzes die we maken, de dingen die gebeuren, hoe ver reikt het nog door? Wat is de impact van dit alles? En hoe ver gaat die impact terug of vooruit? Wat kunnen de vleugels van een vlinder veroorzaken? Wat kan ik veroorzaken? Kan je aanwezigheid iets in werking zetten en een impact veroorzaken waarvan je geen benul hebt?

In deze voorstelling onderzoeken we de kracht van het menselijk handelen en de invloed ervan op de wereld. We hebben ons laten inspireren door “the butterfly effect”, de actualiteiten en het denken over een perfecte wereld of juist het eind van de wereld. Op een beeldende, fysieke manier nemen we een standpunt in en dagen we onze kijker uit met ons mee te reizen.

Kaarten € 9,00 (studenten) en € 12,50 (regulier). Reserveren via www.sta-toneel.nl

 

Gegevens

Datum:
vrijdag 13 januari
Tijd:
20:00
Kosten:
€12,50
Activiteiten Categorieën:
,

Locatie

Crea Theater
Nieuwe Achtergracht 170 1018 WV

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden.

.