Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

Summer of Music: Composer Walk door Kate Moore. In het Plein Theater

zaterdag 17 augustus om 10:00

€40,00

Tijdens de Composer Walk geeft Kate Moore een workshop over wandelen en het creatieve proces. Ze geeft een inleiding over haar project A Beautiful Path waarin ze een langeafstandswandelroute heeft gecomponeerd alsof het een muziekcompositie is die haar inspireerde om buiten muziek te componeren.

Ze neemt de deelnemers mee op een wandelroute door het Oosterpark waar mensen gaan luisteren en de natuur observeren en zelf creatief zijn. In kleine tussenstops onderweg zullen de deelnemers kleine geluidsstukjes uitvoeren onder leiding van Kate, en krijgen ze de ruimte om hun eigen werk te schrijven, te tekenen en te componeren. Het idee is om ruimte te creëren voor creativiteit in de natuur om zo een dialoog te creëren met de natuurlijke omgeving, om deze te voelen en te voelen en te leren kennen als een intieme vriend.

40 euro inclusief lunch

SUMMER OF MUSIC
Plein Theater biedt een podium aan hedendaagse muziek. Avontuurlijke en kleinschalige uitvoeringen, nieuwe composities en toonaangevende musici; In onze serie Nieuwe Noten Amsterdam krijg je maandelijks de kans om dit unieke concept in intieme sfeer te ervaren. In de zomer van 2024 zetten we de deuren van ons productiehuis wagenwijd open. In de Summer of Music in en rondom het Plein Theater ontdek je multidisciplinaire composities, krijg je exclusieve work-in-progress inkijkjes en kan je deel uitmaken van bijzondere onderzoeksprojecten. #GetInvolved!

Gegevens

Datum:
zaterdag 17 augustus
Tijd:
10:00
Kosten:
€40,00
Activiteiten Categorieën:
,

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden. Raadpleeg ook de locatie voor actuele informatie.