Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

Summer of Music: Music Marathon Thorn Rose Impromptu. In het Plein Theater

zaterdag 24 augustus om 13:00 tot 23:55

€17,50

De muziekmarathon is een feestelijke dag waarop muzikanten, uitgekozen door componist Kate Moore, centraal staan ​​om enkele van hun recente gedachten, werken, uitvindingen, schetsen en experimenten te presenteren.

Ze krijgen een blanco canvas en proberen iets nieuws te proberen om een ​​dialoog op te bouwen met luisteraars en hun collega’s en een spannend gesprek te voeren in een gastvrije en bemoedigende omgeving tussen collega’s en toeschouwers. Dit is een essentieel platform om out-of-the-box te stappen en zonder angst om jezelf te zijn, om je mening te uiten, de waarheid te spreken en volledig eerlijk te zijn. En in een veilige ruimte te openen om nieuwe wegen en nieuwe mogelijkheden te vinden, waardoor vriendschap, kameraadschap en vriendschap ontstaat. Vertrouwen tussen spelers en luisteraars.

SUMMER OF MUSIC
Plein Theater biedt een podium aan hedendaagse muziek. Avontuurlijke en kleinschalige uitvoeringen, nieuwe composities en toonaangevende musici. In onze serie Nieuwe Noten Amsterdam krijg je maandelijks de kans om dit unieke concept in intieme sfeer te ervaren. In de zomer van 2024 zetten we de deuren van ons productiehuis wagenwijd open.

13:00 – 14:00 Eetlokaal/keuken geopend voor lunch

14:00 – 18:00 Deel 1
Joe Puglia – violin
Michela Amici – historical harp
Jos Haring and friends – ancient music
Miri Lee and friends – dance and improvised music
Rianne Wilbers – voice and electronics

18:00 – 20:00 Eetlokaal/keuken geopend voor diner

20:00 – 00:00 Deel 2
Laura Sandee – piano
Tom Sanderman saxophone
Annette Schenk – clarinet
Jellantsje de Vries – violins
Elisabeth Smalt – violas
Sjors van der Mark – electric guitars and electronics

Gegevens

Datum:
zaterdag 24 augustus
Tijd:
13:00 tot 23:55
Kosten:
€17,50
Activiteiten Categorieën:
,

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden. Raadpleeg ook de locatie voor actuele informatie.