Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

Summer of Music: Viola da Gamba Bijeenkomst door Margo Fontijne. In het Plein Theater

zondag 25 augustus om 14:00

€12,50

Het evenement is een bijeenkomst voor Gamba-spelers om samen te komen en zich aan te sluiten bij een gemengd gezelschap. Alle niveaus welkom. Het concert wordt geleid door master viola da gamba speler Margo Fontijne.

Deelnemers zijn welkom als speler of als luisteraar. Het door Margo gekozen repertoire zal eclectisch en divers zijn en de veelzijdigheid, het veelzijdige karakter en de persoonlijkheid van dit charismatische historische instrument laten zien. Alle Gama-spelers en mensen die nieuwsgierig zijn naar dit instrument zijn welkom!

SUMMER OF MUSIC
Plein Theater biedt een podium aan hedendaagse muziek. Avontuurlijke en kleinschalige uitvoeringen, nieuwe composities en toonaangevende musici; In onze serie Nieuwe Noten Amsterdam krijg je maandelijks de kans om dit unieke concept in intieme sfeer te ervaren. In de zomer van 2024 zetten we de deuren van ons productiehuis wagenwijd open. In de Summer of Music in en rondom het Plein Theater ontdek je multidisciplinaire composities, krijg je exclusieve work-in-progress inkijkjes en kan je deel uitmaken van bijzondere onderzoeksprojecten.

Gegevens

Datum:
zondag 25 augustus
Tijd:
14:00
Kosten:
€12,50
Activiteiten Categorieën:
,

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden. Raadpleeg ook de locatie voor actuele informatie.