Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Sunrise | Tasuku Noguchi & Wytze Minne de Swart

zondag 18 juli - 16:00

In deze zomer ontwaken we uit een diepe slaap. Een lange donkere tijd gaat nu langzaam maar zeker over in een heldere lichte dag. Het eerste ochtendgloren van de nieuwe tijd raakt ons en prikkelt onze nieuwsgierigheid naar hoe we nu verder gaan.

Het programma SUNRISE brengt een muzikale vertolking aan het ontdekken, verbazen en het reflecteren aan wat de tijd na de pandemie ons brengt.

Tasuku Noguchi en Wytze Minne de Swart schreven voor dit programma muzikale werken die de ervaringen van een zonsopkomst en het ontstaan van een nieuwe dag verklanken.

In een programma van 45-50 minuten nemen zij u mee door wat deze huidige tijd ons laat ervaren en reflecteren met u naar de bewogen tijden van de afgelopen maanden.

Originele muziek geschreven voor twee saxofoons en elektronische soundscapes. Een kalme en serene middag met vloeiende energiestromen in verschillende intensiteiten.

Gratis toegang, maar een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.
Reserveren is verplicht i.v.m. de coronamaatregelen en kan via www.oosterkerk-amsterdam.nl/reserveren/
Er is plek voor een beperkt aantal bezoekers.

Gegevens

Datum:
zondag 18 juli
Tijd:
16:00
Activiteiten Categorieën:
,

Locatie

Oosterkerk
Kleine Wittenburgerstraat 1 1018 LS

Wij doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Door maatregelen in verband met corona kunnen activiteiten worden aangepast of geannuleerd. Wijzigingen voorbehouden.

.