Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Tentoonstelling Dialogue | Sjoerd Buisman en Eva Fiore Kovacovsky

zaterdag 16 oktober - 13:00 tot 17:00

Gratis

Bradwolff presenteert een duo-show van Sjoerd Buisman en Eva Fiore Kovacovsky waarin de manipulatie van de natuur centraal staat. ‘Dialogue’ start vanaf zaterdag 16 oktober van 13.00 – 17.00 uur. Iedere donderdag t/m zondag zijn de deuren open.
Finnisage-evenement met hapje en drankje op 14 november 16-20uur.

De kunstenaars vragen zich beiden af of de natuur zich wel laat temmen. Hun werken verleggen je blik, en zetten de – vaak ongemakkelijke – omgang van de mens en zijn omgeving in een ander perspectief. Regelmatig wordt er over cultuur en natuur geschreven als twee entiteiten die lijnrecht tegenover elkaar staan, vooral in een van oudsher aangeharkt land als Nederland. Zo probeert de mens tot op de dag van vandaag de natuur te beïnvloeden, te temmen, in te perken en naar haar zijn hand te zetten. Maar laat de natuur dat wel toe? Cultuur en natuur zijn geen tegenpolen. Ieder mensenleven is onlosmakelijk met beide aspecten verbonden. Hoe ziet de (nabije) toekomst eruit? Je blik gaat van binnen naar buiten, waar de mens aanstichter is van klimaatverandering, maar tegelijkertijd ook merkt dat niet alles maakbaar is.

Gegevens

Datum:
zaterdag 16 oktober
Tijd:
13:00 tot 17:00
Kosten:
Gratis

Locatie

Bradwolff Projects
Oetewalerstraat 73 1093 MD

Wij doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Door maatregelen in verband met corona kunnen activiteiten worden aangepast of geannuleerd. Wijzigingen voorbehouden.

.