Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Testament van de Mens. Theater in Museum Tot Zover

zaterdag 13 juli om 19:45

€16,50

In Testament van de Mens schrijven de laatste mensen op aarde voor de laatste keer een testament. Een poging om alles zorgvuldig na te laten en om ‘de natuur’ tot onze wettelijke erfgenaam te benoemen. De voorstelling is een bruisend muzikaal live-essay dat troost, hoop en humor vindt in ons uitsterven.

Als de mensheid verdwijnt en het aardoppervlak verlaat, verdwijnen niet onze rioolbuizen, lantaarnpalen, datacentra en Eiffeltorens. Hoe willen we ons erfgoed achterlaten (of juist níet)? En wie zijn onze erfgenamen?Na succesvolle uitverkochte voorstellingen op het Karavaan Festival in Alkmaar, komt de voorstelling Testament van de Mens naar Museum Tot Zover! De voorstelling zal spelen in de prachtige binnentuin van het museum, gelegen op begraafplaats De Nieuwe Ooster.Je wordt opgehaald voor de poort van begraafplaats De Nieuwe Ooster.
De voorstelling gaat ook bij regen door. Trek dus warme kleren aan en neem een regenjas mee! De tuin is onverhard. Slecht ter been? Neem dan contact op via [email protected], dan begeleiden we je bij aankomst.

Reserveren: mail je naam, datum en aantal kaartjes naar [email protected]. Er zijn slechts 30 plaatsen per avond.

Gegevens

Datum:
zaterdag 13 juli
Tijd:
19:45
Series:
Kosten:
€16,50
Activiteiten Categorie:

Locatie

Museum Tot Zover
Kruislaan 124 1097 GA + Google Maps

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden. Raadpleeg ook de locatie voor actuele informatie.